Dimensiunile în pixeli pentru Cover Photo şi Profile Picture din Facebook. Opţiunea Pin to Top

Dimensiunile în pixeli pentru Cover Photo şi Profile Picture din Facebook. Opţiunea Pin to Top

Probabil că mulţi dintre voi încă se mai lovesc de chestiunea dimensiunii maxime a fotografiilor de copertă şi de profil din Facebook.
Pentru o încadrare cât mai bună, trebuie să ţineţi cont de:

1) Cover Photo (Copertă)
Tot ce aveţi de făcut este să alegeţi o poză reprezentativă şi să o schimbaţi la dimensiunea de 851 pe 315 pixeli. Apoi  adăugaţi aceasta poza ca si coperta (Cover Photo). Vedeţi în poza de mai jos unde găsiţi butonul pentru a adăuga sau schimba coperta.

coperta
2) Profile Picture (Fotografia de profil)

Pentru poza de profil dimensiunile recomandate sunt de 180 pe 180 pixeli.
În imaginea de mai jos vedeţi de unde puteţi adauga o poză de profil nouă sau de unde puteţi edita thumbnail-ul pentru cea existentă (pentru Facebook în limba română, thumbnail = miniatură).

profil

O altă opţiune utilă este posibilitatea de a marca una din postări ca importantă, Pin to Top (Fixează în partea de sus) şi în felul acesta ea va apărea ca prima postare pe pagină timp de până la 7 zile. Pentru utilizarea acestei opţiuni, pur şi simplu selectaţi o postare, apăsaţi butonul “Edit” şi apoi “Pin to Top”, ca în poza de mai jos.

pintotop

Sfat: Folosiţi această optiune atunci când organizaţi un concurs sau pur şi simplu aţi scris ceva care vreţi să rămână mai mult timp în atenţia fanilor.

Lasă un comentariu

*Câmpuri obligatorii Validați câmpurile necesare

*

*