Microsoft mută Windows Messenger pe Skype

Microsoft mută Windows Messenger pe Skype

Zilele acestea au început să curgă e-mail-urile către cei 10 milioane de utilizatori de Windows Messenger prin care aceştia sunt rugaţi să migreze către Skype. Vechea aplicaţie de chat se va închide pe 15 martie dar utilizatorii nu trebuie să-şi facă probleme, migrarea e foarte uşoară.
Citește

Soft pentru instalarea oricărei plăci de reţea

Soft pentru instalarea oricărei plăci de reţea

Un soft care instalează driverele pentru orice placă de reţea (Internet) la Windows Xp automatizat! În cazul în care v-aţi pierdut driverele sau cd-urile/dvd-urile sunt deteriorate puteţi descărca softul Universal Network Boot Disk 4.0 Beta/3.55  pentru instalarea plăcii dumneavoastră de reţea de
aici!

Citește

Defragmentarea hard diskului (HDD)

Defragmentarea hard diskului (HDD)

Defragmentarea discului descrie procesul de unificare a fişierelor fragmentate de pe hard diskul computerului.

Fragmentarea se produce în timp pe un hard disk, pe măsură ce salvaţi, modificaţi sau ştergeţi fişierele. Modificările unui fişier se salvează deseori într-o locaţie a hard diskului diferită de cea a fişierului original.
Citește

Devirusare în Safe mode

Devirusare în Safe mode

E aproape imposibil de crezut că exista în lume măcar un singur utilizator Windows care să nu fi avut în viaţa lui probleme cu viruşii. Ba mai degrabă inclinăm să credem că o mare parte dintre aceşti utilizatori au căpătat  în repetate rânduri nişte infecţii atât de îndărătnice încât cu greu s-au lăsat “trimise la plimbare” (de obicei e vorba de viruşi care modifcă modul de comportare al sistemului de operare sau care împiedică antivirusul instalat să funcţioneze normal, acesta neputând detecta pericolele).
Citește

Cum se verifică o sursă de calculator!

Cum se verifică o sursă de calculator!

Tensiunile acceptate la o sursă de calculator sunt 3.3 v, 5 v, 12v, -3.3v -5v, -12v. Aceste tensiuni trebuie verificate atât în gol cât şi în sarcină. Pentru a porni sursa când nu este conectată la calculator trebuie să uniţi firul verde de pe mufa care intră în placa de bază cu un fir negru (toate firele negre reprezinta GND).
Citește

Cum se ascund fişierele în Windows?

Cum se ascund fişierele în Windows?

Cam toţi utilizatorii Windows ştiu cum să ascundă anumite fişiere sau foldere. De unde rezultă ca toţi ştiu şi cum să descopere fişierele ascunse ale altora. Însă cum vi se pare posibilitatea de a creea un folder care să rămână ascuns chiar şi atunci când  este selectată opţiunea Show hidden files, folders and drives? Un super-hidden folder. Ei bine, dacă ideea vă tentează, iată cum puteţi “fabrica” un astfel de folder.
Citește